Welkom bij Carpres.

Wij zijn een jong en enthousiast team, gevestigd in het mooie Ossendrecht. Sinds onze oprichting in 2022 hebben we met veel passie gewerkt aan het opzetten van een uniek concept: het maken van luxe aflevergeschenken. Wat begon met een focus op de automotive sector, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat actief is in allerlei sectoren en relatiegeschenken levert.

Onze liefde voor kwaliteitsproducten en vakmanschap vormt de kern van alles wat we doen. We hebben onze eigen werkplaats, waar we elk geschenk zelf produceren. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen en ervoor te zorgen dat elk product perfect is.

Bij Carpres geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. We zijn een hecht team van jonge, gedreven mensen die ernaar streven om elke klant tevreden te stellen. Onze passie en toewijding zie je terug in elk detail van onze producten.

Of het nu gaat om een luxe geschenk voor een speciale gelegenheid of een relatiegeschenk voor uw bedrijf, wij staan klaar om u te helpen. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en zorgen ervoor dat elk geschenk precies aan uw verwachtingen voldoet.

Het Team van Carpres